Zakład Mięsny Rokita

Oferta

Zajmujemy się skupem i ubojem trzody oraz klasyfikacją mięsa wieprzowego.

Aby mięso było zawsze świeże zaczynamy pracę w nocy, aby rozbiór półtusz zakończył się przed godziną 5 rano. Takie godziny pracy pozwalają nam dowieźć towar do sklepów zaraz przed otwarciem. Skup oraz ubój odbywa się w godzinach 6:00 – 9:00. Niestandardowe godziny pracy pozwalają nam skrócić czas od ubicia tucznika do wystawienia mięsa na ladę w sklepie do minimum, czyli poniżej 24 godzin. Tuczniki skupujemy wyłącznie od lokalnych producentów rolnych.

Średnia mięsność świń za ostatnie pół roku: 56,6%. Jest to najwyższa klasa E w skali EUROP.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego w celu przedstawienia szczegółowej oferty dostosowanej do Państwa potrzeb.

zbozeZBOŻE Z KUJAW I POMORZA
zbozeMIĘSO Z KUJAW I POMORZA
zbozeWYROBY Z KUJAW I POMORZA

GALERIA

 

Raw steak with spices on wooden cutting board fresh pork raw fillet Fresh raw pork ribs ready for roasting Pieces of raw pork steak on cutting board with cherry tomatoes, rosemary, garlic, pepper, salt and spice mortar on rusty brown background Raw pork neck chop meat with herb leaves and spices. White background. Top view Sheep, lamb leg with herbs. Raw organic meat. Wooden background. Top view

WSPÓŁPRACA

Dla odbiorców

Ofertę kierujemy do detalistów oraz producentów wędlin, których polityka opiera się głównie na jakości produktu. Naszym podstawowym rejonem dystrybucji towaru jest województwo kujawsko-pomorskie. Posiadamy flotę samochodów dostawczych, która pozwala nam dostarczać mięso w doskonałych warunkach, zawsze na czas. Zapraszamy do współpracy hurtownie oraz sieci sklepów spoza województwa kujawsko-pomorskiego.

Dla dostawców

Nasza ubojnia skupuje trzodę chlewną od lokalnych rolników, a wartość importu z zagranicy jest równa zero. Wspieramy polską gospodarkę rolną oferując stałe wysokie ceny w skupie oraz możliwość kontraktacji. Zawsze przestrzegamy dwutygodniowego terminu płatności, a nasi obecni dostawcy nigdy nie czekali na zapłatę dłużej niż 10 dni roboczych. W zamian oczekujemy tuczników charakteryzujących się wysoką mięsnością, gdzie średnia nie powinna być niższa niż 55%. Nie skupujemy knurów ani macior.

 

MISJA

Zobowiązujemy się do wyrobu i sprzedaży mięsa tylko najwyższej jakości, pochodzących wyłącznie z polskiej produkcji rolniczej.

Kupując produkty w naszych sklepach wspierasz lokalne rolnictwo i przemysł spożywczy. Nasze mięso jest w 100% polskiego pochodzenia, a oferowane wędliny są najwyższej jakości!

 

KONTAKT

people-pic

Zakład Masarski Marek Rokita
Ul. Wyzwolenia 6
86-120 Serock

Tel. 52-382-95-86
kom. 797-294-054

people-pic

Właściciel Zakładu
Marek Rokita
e-mail: marek-rokita@o2.pl

face-pic insta-pic